J.F. von Södergren's profile

WIX: Hva er egentlig påvirkere, eller influencere?

Wix: Hva er egentlig påvirkere, eller influencere?
Våren 2023 tok jeg et emne i digital formidling. Det ble riktignok ikke bestått da jeg ikke fikk gjort ferdig eksamensprosjektet slik jeg hadde tenkt, og leverte blankt, dette arbeidskravet ble nå likevel godkjent. Siden er det gjort noen små justeringer på design.

Oppgaven var å lage ett nettsted i Wordpress, Wix eller tilsvarende om digitale medier, med ungdomsskoleelever som målgruppe, med artikler basert på pensum i emnet og andre innholdskrav. Det er lagt mest arbeid i tekstene.

Som vanlig har jeg gått for et veldig enkelt design. Jeg har brukt en meny med ankere, fremfor flere separate sider. Det som kanskje kunne gjort det mer realistisk som informasjonsside rettet mot ungdom, var mer illustrasjoner, bilder og gjerne også videoinnhold. Det er heller ikke laget noen "logo" eller merkevare, noe som kanskje kunne vært med å gjøre det bedre. Det er derimot gjort tilpasninger for mobil.

Problemstillingen er to typer influencere, idealistiske og kommersielle. Dessuten er det lagt inn infotekster om medietilsynet og kommunikasjon. Det er også en seksjon som presenterer statistikk over barn og unges mediebruk, med noen enkle uttrekk av ulike sosiale medier.

Screenshot av hele nettsiden under:
WIX: Hva er egentlig påvirkere, eller influencere?
Published:

Owner

WIX: Hva er egentlig påvirkere, eller influencere?

Published:

Tools

Creative Fields